Foto: Karin Björkquist

HAPPYsthlm finns för att sprida glädje genom vackra ting. Vi brinner för form. Vi skapar den och väljer ut den med kunskap och hjärta.

Våra produkter har ett eget uttryck. De är tidlösa, men ändå samtida. Vi bär vidare ett kulturarv, men vågar vara nyskapande och anpassa det till dagens förutsättningar. Vi inspireras av allt omkring oss, men i synnerhet av naturen.

I våra butiker – fysiska och digitala – finns både vårt eget sortiment och andra, omsorgsfullt utvalda produkter. Det finns ett stort engagemang bakom varje enskilt föremål vi tagit fram. Allt från första skiss till minsta produktionsdetalj är genomtänkt. Vi kompletterar med sådant som vi själva inspireras och imponeras av.

Vi är utbildade och meriterade formgivare, med starka rötter i nordisk hantverkstradition. Vår formgivning har verkshöjd. Vi ser det stora och det lilla, brinner för vackra och hållbara naturmaterial och förstår produktionens inverkan på kvaliteten. Våra egna produkter är alla tillverkade på mindre orter i Sverige.

Vi lever, andas och brinner för form! Vi tar vackra saker på stort allvar, men vill samtidigt att de ska kunna förstås och uppskattas av alla. Det är vårt sätt att göra världen lite gladare.

 

Sorry, an error occurs from Instagram API: This client has not been approved to access this resource.